sâmbătă, 8 ianuarie 2022

Cea mai bună cazare din Covasna

 Ozunca Băi este o localitate ascunsă, ferită de privirile curioase ale turiștilor, dar care are foarte multe frumuseți de oferit. O zonă înconjurată de liniște și pace, de aer proaspăt și de tot ceea ce are mai de preț aceasta de oferit. Cu siguranță, o unitate de cazare Ozunca Bai, pe care nu ar trebui să o scapi din vedere dacă ajungi în zonă este conacul Negoiță. Un loc rupt parcă din poveștile cu boieri, pe care le vedem în filme, care reușește să îmbine perfect trecutul cu modernul și să formeze un loc spectaculos de cazare.

Drumeții în natură

Mulți dintre cei care aleg localitatea Ozunca Băi o fac pentru că aceasta este o zonă care nu a fost încă descoperită, motiv pentru care liniștea de aici nu este deranjată de nimeni. Tomai această liniște reușește să facă din conacul Negoiță locul perfect pentru o vacanță de câteva zile. De altfel, faptul că acesta este înconjurat de pădure nu face decât să facă din locația una și mai potrivită pentru iubitorii de natură din toată țara. Veți putea să vă bucurați de liniștea și pacea oferite de scurtele plimbări prin pădure, în care veți reuși să descoperiți toate secretele ascunse de aceasta.

Cazare în condiții excelente

Cel mai important lucru pe care îl vei admira la conac este format din facilitățile de care vei avea parte aici. Vei putea să te bucuri de liniște și pace, într-un confort excepțional și mai mult decât atât nu vei simți nici o secundă că îți lipsește ceva. Conacul este dotat cu toate cele trebuincioase de la bucătăria modernă și până la conexiunea la internet toate acestea sunt elemente de care te vei putea bucura în conac.

Boieri pentru câteva zile

Cel mai interesant lucru pe care îl are conacul este referitor la felul în care arată locația și felul în care te vei simți aici. Te vei bucura de frumusețea încăperilor, de mobila veche și de toate elementele rustice care te vor face să simți că ai făcut o scurtă călătorie în trecut. Te vei putea bucura de confortul secolului XXI într-o atmosferă autentică românească, ruptă de pe vremea boierilor și haiducilor site.

Seri de excepție

Dincolo de activitățile zilnice precum plimbările prin pădure sau prin proprietățile din împrejurimi pe care le poți face ziua, conacul vin către turiști cu posibilitatea de a organiza seri speciale, relaxante la un grătar, alături de prieteni. Nimic nu se compară cu o seară de vară liniștită, alături de cei mai buni oameni din viața ta, înconjurat de mirosul  fantastic al cărnii care sfârâie pe grătar. Bucuria și energia cu care te vei încărca după aceste seri te vor face să fii mai productiv și mai eficient în viața de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu